• Ruddy Vinck

Passende stijlen van werken


Het mag gezegd worden, waardering en erkenning voor de kwaliteit en de helderheid van de rapportages die het resultaat zijn van de teamroltest. Maar alles kan beter. De inzichten en suggesties van de professionele gebruikers motiveren het “test-team” om kritisch te blijven kijken naar de inhoud en de vormgeving van het aanbod. En om op zoek te gaan naar mogelijkheden voor het vernieuwen en verbeteren van de diverse rapporten.Met succes. Twee nieuwe rapportages maken vanaf 20 februari standaard deel uit van het “kandidaatrapport”:

  • een grafiek Woorden van observatoren, die feedback geeft over hoe je omgeving de relatieve sterkten en zwakten van je teamrol-gedrag ervaart

  • een rapport Passende stijlen van werken, dat de essentie weergeeft van hoe je je sterkste teamrollen combineert tot effectieve bijdragen aan het team.

André Meester kondigt nog meer aan. Hij heeft het o.a. over “een rapport dat een analyse geeft over de mate van congruentie tussen je zelfbeeld en het beeld van de observatoren”. En in de loop van het voorjaar worden nieuwe team- en organisatierapporten gelanceerd.

Het is dan meteen ook uitkijken naar de nieuwe look and feel die volgens André “de herkenbaarheid en de bruikbaarheid van de Belbin-analyses verder vergroot.”

Ik ben nieuwsgierig of ik zal ervaren dat de nieuwe rapportages “inzicht, herkenning en inspiratie toevoegen aan het (lees)plezier van de verschillende analyses”. Ik ga die ervaring met plezier delen met de deelnemers aan de open dag van 10 maart in Aalst.

ps inschrijven voor de open dag kan via deze website

#rapport #Belbin #teamrol #observatoren

14 views
  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon

© 2020 by Moppelhorst / MOPLBOom - Belgium                          moplboom@ruddyvinck.be                            0032 - 478 44 28