top of page

To be in a team or not to be .... 

 

Succes. Waarom hebben wij succes ? Waarom heb ik een A-team ? Omdat we een gemeenschappelijk doel hebben. En omdat we samenwerken, elkaar uitdagen, scherp houden, inspireren. Omdat we de creativiteit bij elkaar blijven aanwakkeren.

Elkaar inzetten op datgene waar men goed in is, steeds de juiste talenten benutten en de ander dat laten doen waar die beter is dan ikzelf. Kortom het in praktijk brengen van wat ik anderen wil laten ervaren. 

ruDDy Vinck
zaakvoerder bij Moppelhorst evba

onafhankelijke teamplayer

MOnitor, PLant en BrOnonderzoeker

BOom-PLanter die van kruisbestuiving houdt

Teamrol fan, coach, trainer, expert

 

Ik ben Ruddy Vinck woonachtig en (thuis)werkend in Lommel (B). 
Sinds 1998 treed ik als zelfstandig consultant op via mijn eigen bedrijf Moppelhorst bvba. Oorspronkelijk in het marketing en management vakgebied. 
Vanaf 2015 opteer ik om mijn levens- en bedrijfservaring toe te passen, vnml. via het Belbin teamrolmodel, als coach, facilitator en adviseur
En gericht op het verbeteren van de samenwerking en communicatie, op het bevorderen van zelfkennis en –inzicht, en het vergroten van de vaardigheid én – niet te onderschatten - het plezier in het omgaan met verschillen – met het ‘anders’ zijn  - van teamgenoten.

Teams groot en klein maken gebruik van dit aanbod. 


Hiervoor heb ik de MOPLBOom tot leven gebracht. Ik ben lid van de stichting Teamrolgilde die als doel heeft het professionele gebruik van Teamrol Management te ontwikkelen en bevorderen. Ook ben ik gevalideerd gebruiker van het Interplace Teamrolmanagement platform en werk ik nauw samen met Belbin UK, “home to Belbin teamroles”, het bedrijf achter de auteurs en ontwikkelaars van het Teamrol model.

Specialisaties : Belbin teamrolmanagement / GDPS brainstorming  / Pygmalion loopbaancoaching /

 

bottom of page