Wij zijn wij ? Wie maakt deel uit van het A-team ? 

 

Succes. Waarom hebben wij succes ? Waarom heb ik een A-team ? Omdat we een gemeenschappelijk doel hebben. En omdat we samenwerken, elkaar uitdagen, scherp houden, inspireren. Omdat we de creativiteit bij elkaar blijven aanwakkeren.

Elkaar inzetten op datgene waar men goed in is, steeds de juiste talenten benutten en de ander dat laten doen waar die beter is dan ikzelf. Kortom het in praktijk brengen van wat ik anderen wil laten ervaren. 

ruDDy Vinck
zaakvoerder bij Moppelhorst evba

onafhankelijke teamplayer

MOnitor, PLant en BrOnonderzoeker

BOom-PLanter die van kruisbestuiving houdt

Teamrol fan, coach, trainer, expert

 

Ik ben Ruddy Vinck woonachtig en (thuis)werkend in Lommel (B). 
Sinds 1998 treed ik als zelfstandig consultant op via mijn eigen bedrijf Moppelhorst bvba. Oorspronkelijk in het marketing en management vakgebied. 
Vanaf 2015 opteer ik om mijn levens- en bedrijfservaring toe te passen, vnml. via het Belbin teamrolmodel, als coach, facilitator en adviseur
En gericht op het verbeteren van de samenwerking en communicatie, op het bevorderen van zelfkennis en –inzicht, en het vergroten van de vaardigheid én – niet te onderschatten - het plezier in het omgaan met verschillen – met het ‘anders’ zijn  - van teamgenoten.

Teams groot en klein maken gebruik van dit aanbod. 


Hiervoor heb ik de MOPLBOom tot leven gebracht. Ik ben lid van de stichting Teamrolgilde die als doel heeft het professionele gebruik van Teamrol Management te ontwikkelen en bevorderen. Ook ben ik gevalideerd gebruiker van het Interplace Teamrolmanagement platform en werk ik nauw samen met Belbin UK, “home to Belbin teamroles”, het bedrijf achter de auteurs en ontwikkelaars van het Teamrol model.

Specialisaties : Belbin teamrolmanagement / GDPS brainstorming / Lego Serious Play / Pygmalion loopbaancoaching /

 

Pygmalion - Paul Coopman 

Business Training & Coaching 

 

Paul Coopman heeft in zijn professionele carrière een ruime ervaring in human resources management en organisatieontwikkeling opgebouwd. Na een loopbaan van 19 jaar besliste Paul in maart 2007  P4People op te richten om via een eigen bedrijf zijn ervaring door te geven aan andere professionals. In november 2008 volgde dan de oprichting van “Pygmalion, Training & Coaching”  dat met diverse trainers en coaches samenwerkt om een volledig pakket aan opleidingen en trainingen aan te kunnen bieden. 

 

CMB - Rob Groen

The Dutch Belbin Master 

 

CMB is gespecialiseerd in het toepassen van Belbins Teamrol model in trainingen en adviezen. Rob Groen (1953) een in Amsterdam gevestigde ontwikkelingspsycholoog leidt zijn bedrijf al ruim 30 jaar en heeft in die tijd naam gemaakt als Belbin expert. Niet alleen door het uitdiepen van de filosofie die aan Belbins model ten grondslag ligt, maar ook door het ontwerpen en uittesten van allerlei spel- en werkvormen, van instrumenten en vragenlijsten – en door het blijvend actualiseren van het Interplace-programma.

Een groot aantal teams, in binnen- en buitenland en in zeer verschillende branches, heeft inmiddels van zijn diensten gebruik gemaakt. De ideale teamgenoot om voor MOPLBOom de Master Class te verzorgen.

Contract
Contract

Describe your image.

press to zoom
Startup Development Team
Startup Development Team

Describe your image.

press to zoom
Consultant
Consultant

Describe your image.

press to zoom
Chess Pieces Close-up
Chess Pieces Close-up

Describe your image.

press to zoom
Teammates
Teammates

Describe your image.

press to zoom
Brainstorming
Brainstorming

Describe your image.

press to zoom