top of page
  • Writer's pictureRuddy Vinck

Opleidingen maken het verschil.


Persoonlijke en kennisontwikkeling zijn kritische succesfactoren.

En bij een hedendaagse bedrijfsvoering is opleiding een essentieel onderdeel. Geen opleiding is in 2018 geen optie meer. Help medewerkers – of uzelf - bij het ontwikkelen van talenten voor huidige en …toekomstige taken. Een investering die loont op termijn.

Het kan o.a. door een deelname aan één van volgende open trainingen (OT) of open dagen (OD)

Voor wie niet lang vooraf kan beslissen maar wel gelooft in opleiding en training 16/1 functioneringsgesprekken, van evaluatie naar evolutie – Gent (OT) 18/1 enneagram dag 1 – Gent (OT) 25/1 beter “assertiever” communiceren – Brugge (OT) 30/1 delegeren en mensen motiveren – Brugge (OT) Noot: de open trainingen gaan ook op andere data’s en locaties in Vlaanderen door.

Interessant is, voor wie omwille van het zelfde “geloof” wat meer vooraf beslist, ook dit aanbod :

08/3 Succesvol samenwerken, Belbin – Aalst (OD)

28/5-1/6 Zuurstofdagen met o.a. keuze uit diverse trainingen, brainstormsessies of het teamrol talentenspel en ook op 31/5-1/6

(2-daagse)

(OT / €480 + BTW) of open dagen (OD / €245 + BTW). KMO portefeuille mogelijk. Trainingen en open dagen worden ism Pygmalion georganiseerd.

Permanent is er het aanbod via de loopbaancoaching met gebruik van de loopbaancheques (eigen investering 40 euro per traject) zowel voor werknemers als zelfstandigen.

Geïnteresseerd ? Meer info ?

Laat het weten via moplboom@ruddyvinck.be of +32 478 442832 en ik neem contact met je op.

Recent Posts

See All
bottom of page