top of page
  • Writer's pictureRuddy Vinck

What's in a name ?


What's in a name als je een MOPLBOom plant ?

Heel veel maar dat is niet meteen duidelijk tenzij je al wat van "planten" kent.De vraag wat is ....zal ook in 2018 regelmatig gesteld worden. En dat is goed, het geeft me de gelegenheid om één en ander te duiden.

Jarenlang is de naam van mijn bedrijf, "Moppelhorst" op de achtergrond gebleven. Niettegenstaande ik oa adviseer over marketing gerelateerde onderwerpen gebruikte ik mijn eigen eenpersoonsbedrijfje niet meteen als een voorbeeld.

Een bewuste keuze omdat het, bij oprichting in 1999 en achteraf, nu eenmaal niet nodig bleek.

Met mijn keuze om mij, vanaf 2015 duidelijk te oriënteren naar en om mij verder toe te leggen op het teamrolmanagement (Belbin) bracht ik daar toch verandering in.

MOPLBOom is, hopelijk hoor je dat, een afgeleide van Moppelhorst en past volledig in het Belbin plaatje.

Omdat je profileren helpt hielp de PLant in mij om een passende naam te vinden.

MOPLBO brengt mijn drie natuurlijke teamrollen MOnitor, PLant en BronOnderzoeker bij elkaar.

En er dan een nieuwe boomsoort van maken was een, voor mij als PLant, logisch vervolg omdat ik die dan weer anders kan "planten".

Maar ook verzorgen, laten vertakken, laten wortelen, de (levens)seizoenen kan laten beleven. De MOPLBOom permanent laten groeien dus.

zin om te helpen? Kom eens langs in mijn tuin.

Recent Posts

See All
bottom of page